توضیحات کامل :

پاورپوینت سیستم اطلاعات استراتژیک و معماری کلان سازمان دارای 37 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
همراستایی استراتژیک فن آوری اطلاعات و کسب و کار سازمان
معماری سازمانی
ارتباط همراستایی استراتژیک فن آوری اطلاعات و کسب و کار و معماری سازمانی
مطالعه موردی شرکت بوئینگ
سیستم های اطلاعاتی مربوط به حوزه های معین وظیفه ای
زنجیره تانین کالا
تاثیر فناوری اطلاعات
روش های مقابله با پدیده اثر شلاق گاوی
مدل مرجع زنجیره تانین کالا


قسمتی از متن

چکیده

امروزه یکی از بزرگترین چالش های پیش روی سازمان ها، همراستایی استراتژیک فن آوری اطلاعات با کسب و کار می‌باشد. سازمان ها برای دستیابی به مزیت رقابتی از رویکردهای متفاوتی برای ایجاد همراستایی استراتژیک بهره می-گیرند. معماری سازمانی رویکردی اثربخشی است که علاوه بر مدیریت بهینه فن ‌ آوری اطلاعات سازمان، همراستایی استراتژیک کاربردهای فناوری اطلاعات و نیازهای کسب و کار را امکان پذیر می‌سازد. بلوغ معماری سازمانی، میزان تحقق اهداف پروژه معماری سازمانی که مهمترین آن همراستایی استراتژیک فن آوری اطلاعات و کسب کار می‌باشد را مورد بررسی قرار می دهد. در این مقاله ارتباط بین بلوغ معماری سازمانی و الگوی بلوغ همراستایی استراتژیک مورد مطالعه قرار گرفته است تا بدین ترتیب مشخص شود که آیا بلوغ معماری سازمانی می تواند به عنوان توانمندساز الگوی بلوغ همراستایی استراتژیک عمل کند؟

 مقدمه

پدیده ای که امروزه از آن به عنوان فناوری اطلاعات و ارتباطات یاد می­شود، تنها محصول ظهور یک فناوری نوین در حوزه خاصی از سازمان نیست، بلکه ناشی از تحولی است که اثرات آن کلیه ابعاد سازمان را شامل می­گردد. فناوری اطلاعات نقش استراتژیکی در سازمان­های دانش­محور کنونی بر عهده دارد و به عنوان عامل توانمندساز سازمان در عرصه رقابت جهانی مطرح می­باشد. به دلیل نقش حیاتی فناوری اطلاعات در سازمان، همراستایی استراتژیک این فناوری با کسب و کار سازمان از اهمیت ویژه­ای برخوردار می­باشد.

مطالعه موردی شرکت بوئینگ

شرکت بوئینگ برای تولید هواپیمای 777 خود و ساخت قطعات مختلف هواپیما می بایست چیزی حدود 4میلیون قطعه مختلف در فضای محدود را طراحی می کرد.
روش ساخت قطعات به این صورت بود که برای هر قطعه و زیر مجموعه قطعات نقشه جداگاه تهیه  و سپس طراحی می شد

برای این هماهنگ نمودن این کار از سیست CATIA که وعی سیست طراحی بوسیله CAD می باشد استفاده نمود.

اساس سیستم جدبد دریافت مشخصات فنی قطعات بود که سیستم CATIA از این داده ها استفاده می کرد و تصاویر واقعی هر قطعه و ترکیب آن با قطعات همجوار را تهیه می کرد.

تعیین مشخصات فنی بر عهده 238 گروه مهندسی ( هر گروه 40 نفر) بود.

ظرفیت رخیره داده ها 3.5 تریلیون باینت بود که در دسترس 7000 ایستگاه کاری در سراسر جهان قرار می گرفت.

نگهداری تمام داده ها در پایگاه داده این امکان را فراهم می کرد که تطابق چند جانبه بین قطعات انجام شود و از دوباره کار پرهیز شود. و هرگاه دو کار با یکدیگر تلاقی داشته باشند برنامه CLASH هشدار می داد.